Cabrio by Hoet DS9 Red
9.

Yuniku collecties.

Wat de monturen betreft, hebt u de keuze uit verschillende collecties. Daar komen in de toekomst nog meer collecties bij, want Yuniku is een open
platform waardoor ook andere designers hun Yuniku collectie zullen kunnen ontwerpen.

We zijn zeker dat u uw gading zal vinden tussen de vele modellen van deze trendsetters. En vergeet niet: kleur, structuur en afwerking bepaalt u gewoon zelf, waardoor de mogelijkheden eindeloos worden.

Hoet

HOET ontworp deze eerste collectie voor Yuniku. Met meer dan 25 jaar ervaring als (brillen)designer staat ontwerpbureau HOET synoniem voor ontwikkeling en innovatie. De eerste Yuniku HOET collectie bestaat uit 12 tijdloze ontwerpen in verschillende kleuren, materialen en afwerkingen, voorzien van enkelvoudige, multifocale en indoorglazen. De gebruikte materialen zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit, biocompatibel, licht en schokbestendig.

Cabrio by Hoet

De exclusieve Yuniku CABRIO collectie, ook door HOET ontworpen, is verfijnd, eigenzinnig en expressief. Door gebruik te maken van de nieuwste materialen en technieken is deze collectie enig in haar soort.

Allure by We DDD

‘Allure’ is de eerste collectie 3D-geprinte monturen van We DDD. Haar jonge en eigentijdse uitstraling dankt ze aan de combinatie van levendige kleuren en stijlvolle ontwerpen. De monturen van deze trendsetter worden vervaardigd uit polyamide 12, bekend om zijn comfort, esthetiek en duurzaamheid.